You have no items in your shopping cart.
Search
Filters
30 July 2025 16:21:30

Я реставрую старий Mercedes

6 days ago
#35808 Quote
Я реставрую старий Mercedes W124 2.3 бензин (1992 року випуску), і зараз у пошуку якісних запчастин для підвіски та гальмівної системи. Цікавить максимально наближену до оригіналу якість – бажано німецьке чи скандинавське виробництво. На сайті carhub бачу позиції від Lemförder, ATE, Meyle та TRW. Чи є у вас можливість допомогти зі збиранням повного списку деталей для комплексного відновлення ходової частини та гальм? Бажано з урахуванням всіх болтів, втулок та дрібниць.
0
6 days ago
#35812 Quote
У мене Renault Megane II, і хто знає - той зрозуміє, як часто у цих машин летять дрібниці на кшталт втулок стабілізатора та стійок. Раніше брав запчастини у місцевих перекупів — дорогий і не факт, що оригінал. Потім друг порадив https://carhub.com.ua/ua – каже, сам рік у них замовляє. Вирішив перевірити: замовив комплект Lemforder, доставка у Кривий Ріг – два дні. Все чітко, фірмова упаковка, ніяких підробок. Вже місяць їжджу — тиша, ніби нова підвіска. У них, до речі, зручний пошук по авто — особливо якщо не нишпориш в артикулах. Тепер тільки туди, рекомендую не як блогер, а як людина, яка втомилася від фейків та цінників утричі вище.
0